Szakértőnk: Kirmáyer Elvira, a hitelspecialista

Mottó: Naprakész információkkal hiteles forrásból.

Kirmayer Elvira

Szakterület:

  • lakásvásárlási hitelek, építési kölcsönök, és más jelzálogkölcsönök lebonyolítása, tanácsadás
  • meglévő lakáshitelek futamidő előtti kifizetése, kamatok csökkentése
  • jelzálogkölcsönök törlesztőrészleteinek csökkentése
  • gyors személyi kölcsönök lebonyolítása, tanácsadás

 

Rólam

A legolcsóbb kölcsönt keresi? Ha lakást/házat vásárolna vagy építene,átalakítana, amit részben banki kölcsönből finanszírozna, és azt szeretné a legjobb hitelkondíciókkal megkapni, akkor a legjobb helyen van: lakáshitelezés területén szerzett 12 éves szakmai tapasztalat és a bankokkal e téren kialakított megbízható és támogató partneri kapcsolat a biztosíték arra, hogy ehhez az elérhető legkedvezőbb megoldást kapja meg. Hiszen nem mindegy az, hogy 15-20 évre milyen feltételekkel és járulékos költségekkel vállal fel kötelezettséget a leendő adós.

Azt tudta, hogy jelentős mértékben lehet csökkenteni meglévő hiteleinek havi törlesztőrészleteit?

Az önnél maradó pénz a havi több ezer forint ( 10-20 ezer Ft) megtakarítást is elérheti!

Kevesen tudják azt, hogy a banki kölcsön törlesztő részleteit mérsékelni lehet épp úgy, ahogyan azt tesszük például járművünk kötelező felelősségbiztosításának átkötésével, évi néhány ezer forint költségmegtakarítás reményében.

Miért nem tesszük ezt meglévő banki kölcsönünkkel is, hiszen a futamidő végéig akár néhány millió forint megtakarításról beszélünk.

Ennek eldöntésében nyújtok friss és hiteles információt az érdeklődőknek.

 

Miért érdemes hozzám fordulni?

Az elmúlt 12 év banki tapasztalata, a bankok részéről kapott segítő támogatás, valamint a velük kialakított megbízható munkakapcsolat abban segít, hogy az ügyfeleim mindig hiteles információkat kapjanak, ami a megalapozott döntés meghozatalának az alapja.

És ami ennek eredménye: jelentős megtakarítás elérése, bizonyosság helyes döntésről, elégedett ügyfelek sokasága, felesleges kiadások és bizonytalanság elkerülése.

 

Miben vagyok más, jobb mint a többiek?

Ügyfeleim ügyeik állásáról naprakész tájékoztatást kapnak. Nincs elengedve a kezük, a kölcsönük folyósításáig folyamatos kapcsolatban vagyunk. ÉS: ez a kapcsolat mindvégig megmarad, amíg azt ügyfeleim igénylik és az szükséges az ügy szempontjából.