A Kisbefektetői Klub

A Kisbefektetői Klub egy független pénzügyi szervezet, mely azt a célt tűzte ki maga elé, hogy hiteles, elfogulatlan, közérthető tájékoztatást nyújtson a pénzügyek iránt érdeklődőknek.

Célunk a pénzügyi intelligencia fejlesztése az átlagemberek számára, hozzájárulva ahhoz, hogy soha ne kerülhessen senki kiszolgáltatott helyzetbe. Minden ember legyen képes a saját jövőjét, számára kedvező módon, tudatosan megtervezni és végrehajtani, elérve ezzel a kiszámítható stabil jövőt. Ennek eléréséhez fontos, hogy tudatos és helyes pénzügyi döntéseket hozzanak, saját és szeretteik „jövőtervezése” során.

padlock locked

30 ÉVES PÉNZÜGYI
TANÁCSADÓI TAPASZTALAT

13 PÉNZÜGYI ELŐADÁS
ÉVENTE

350.000 FORINT ÁTLAGOS
MEGTAKARÍTÁS ÉVENTE

Vállalkozások és Magánszemélyek részére garantáljuk azt a szakmai hátteret, amelyet megalakulásunk óta folyamatosan fejlesztünk!

A szakértőinktől származó információik megkönnyítik az eligazodást a mai magyar gazdaságban, ezzel lehetővé válik olyan források igénybe vétele, melyeket eddig nem ismertek. Lényegesen leegyszerűsítve a velünk kapcsolatba kerülők feladatait, ugyanakkor aktivizálva a partnereket, lehetővé tesszük a garantált életminőség javulást.

A felmerült kérdésekre javasolt megoldásainkkal lényegesen csökkennek az ügyfeleink kockázatai, amivel lehetővé válik a fejlesztés, vagy a megtakarítás. Ennek egyenes következménye mindenki számára, az életminőség javulása, elősegítve saját maguk és szeretteik biztonságos jövőjét. Kicsi odafigyeléssel megteremthetjük a fedezetet a szebb és élvezetesebb élethez!

Elérkezett egy új esztendő. Ilyenkor az ember, – akár vállalkozó, akár alkalmazott – új terveket készít.

Ezt teszi a Kisbefektetői Klub is. Megalapítása óta eltelt idő folyamatos fejlesztésének következtében, leendő partnereinknek, ügyfeleinknek a következő területeken tudunk a hasznára lenni.

Miért mosolygósak és boldogok a mi ügyfeleink, partnereink?

Megtudhatja Ön is 3 perc alatt, ha most olvas 3 percet!

Engedje meg, hogy bemutassam a Kisbefektetői Klub tevékenységét, bízva abban, hogy Ön, mint magánember és a cége is talál olyat köztük, amivel előnyt kovácsolhatnak maguknak és az Önök által fontosnak tartott személyeknek.

Tevékenységünk elsősorban pénzügyi területen vívott ki magának tiszteletet szakértelmével és a jövőbe mutató felvilágosító előadásaival.

A title

Image Box text

KKV szektor FIGYELEM!

A Kisbefektetői Klub keres olyan beszállítókat, szolgáltatókat, akik rendelkeznek szabad kapacitással, akár azonnali, vagy ütemezett kezdéssel.

Keressük azokat is, akik valamilyen elfekvő készlettel rendelkeznek és az általuk elvárt áron, belátható időn belül el akarják adni azokat.

Különös tekintettel keressük folyamatos beszállításra, – országos szinten működő nagykonyhák részére, – azokat az élelmiszer gyártókat, akik biztosítani tudják az igényeket, konzerv, tészta, mirelit, szárazáru, és rövid lejárati idejű élelmiszerek vonatkozásában.

Létrehoztuk a Kisbefektetői Klub kuponját, melyet most átnyújtunk Önnek!

A Kisbefektetői Klub, mint független szakértői társulás, szeptember 15. és december 15. napja között, díjmentesen, szakvéleményt ad bármilyen meglévő, vagy tervezett befektetéssel kapcsolatban.

Általában egy-egy ilyen szakértői – pénzügyi tervezői – munkának magas költsége van, de ez most a mi ajándékunk!

partnereinknek új vevőkört, új piacokat, ezáltal forgalomnövekedést biztosítunk, melyhez szükség esetén 5 millió Ft-os vásárlási hitelkeret is rendelkezésre áll, amit lejáratig, akár a saját munkájával, vagy árujával is visszatörleszthet.

Továbbá a NAV által elfogadott módon, az alkalmazottakat foglalkoztató vállalkozásoknál jelentős, legális járulékcsökkentési megoldásaink vannak, ami az alapbér függvényében 40.000-90.000 FT megtakarítás is lehet havonta munkavállalónként, úgy, hogy a dolgozó is többet vihet haza, mint a jelenleg alkalmazott bérszámfejtés alkalmazásával teheti.

A vállalkozásokat előnyösen érintő nagyon sok fontos kérdésben is állunk rendelkezésre, melyek kifejtésére személyesen kerülhet sor! Célunk hosszutávú partneri kapcsolatok kiépítése, működtetése, a kölcsönös előnyök alapján!

BŐVEBB INFORMÁCIÓT KÉREK!

Kedves olvasó!

Politikai döntések következtében átalakul a pénzügyi környezetünk, amihez alkalmazkodni kell. De hogyan, ha nincs elfogultságtól mentes, hiteles információja valakinek. Sajnos sok esetben a különböző érdekek csatározásában, pont a lényeg sikkad el és az emberek túlnyomó többsége, nem tud jól dönteni, mert sokszor úgy érzi, hogy félrevezették. A megfelelő, hiteles információ hiánya kiszolgáltatottsághoz vezet.

Sokan ezt használják ki, és habozás és szakértelem nélkül eladnak, valamilyen pénzügyi megoldást, amiről maga az eladó sem tudja pontosan mik a buktatói, – vagy elhallgatja – nem felkészült pénzügyileg a vevő sem, aminek következménye a sok, magát becsapottnak érző állampolgár.

Ezt ismertük fel öt évvel ezelőtt és ez inspirált a Kisbefektetői Klub elindítására.

Örömmel értesítek mindenkit, hogy október közepén ismét elindul a Kisbefektetői Klub előadás sorozata, mely immár öt éves múltra tekint vissza.

Sikerét talán annak köszönheti, hogy a hallgatóságot a tudatos gondolkodásra készteti. Így felkészülhet a mindennapok kihívásaira, problémáira és ennek következtében kényelmesebben élheti életét.

Amennyiben hiteles, elfogulatlan információkat akar kapni, akkor érdemes eljönni a Kisbefektetői Klub által szervezett előadásokra.

Garantáltan nem akarnak az előadók semmit eladni, viszont mindenre választ kap, ami a jövőbeni életünkre nagy befolyással bír.

Már meghalni sem érdemes!

A CIG Pannónia kutatás szerint, hazánkban a temetkezés, átlagosan több mint két és félhavi nyugdíj összegébe kerül. Ez egy sima átlagtemetés.
A felmérés szerint minden nyolcadik válaszadó nyilatkozata szerint nem tudná kifizetni a temetés árát.
A nyilvánosságra hozott adatok szerint, a koporsós temetés 3,2, míg a hamvasztásos temetés 2,1-szerese az öregségi nyugdíj átlagának.

BŐVEBB INFORMÁCIÓT KÉREK!