Szakértőnk: Fehér Tímea, holisztikus tanácsadás – szakértelem, minőség.

2017.02.12

Mottó: Az optimizmus a legjobb út, ahogyan szemlélhetjük az életet.

Fehér Tímea

Szakterület:

  • jogi, hatósági ügyintézés
  • deviza hitelek
  • végrehajtatási eljárások támogatása
  • pályázat írás
  • közigazgatási eljárások támogatása

Rólam

Államigazgatási Főiskolai igazgatás szervezői oklevéllel rendelkezem, 1999-ben az OTDK jogi szekciójában országos II. helyezést értem el kutatómunkám bemutatásával. 2000. augusztus 15.-től 8 éves államigazgatási tevékenységem során szereztem tapasztalatot mind vezetői, mind igazgatás szervezői posztok betöltésével, így elég részletes rálátással rendelkezem ezen a területen. Az elmúlt 10 évben családokkal és cégekkel dolgozom együtt. Tapasztalataim alapján egyértelműen  bizonyítható, hogy a rossz döntések hátterében információ hiány vagy félrevezető információk állnak. Sajnos ezek a rossz döntések sok esetben hosszú időre kihatnak, ami igen komoly pénzügyi, erkölcsi veszteséget is jelenthetnek az érintetteknek. Fontosnak tartottam egy olyan független vállalkozás létrehozását, ahol a családokat és cégeket mentorálva segíthetjük, támogathatjuk a hatósági és jogi ügyeikben való eligazodásban és szükség esetén az ügyükhöz kapcsolódó speciális területet képviselő szakemberek bevonásában.

Miért érdemes hozzám fordulni?

Munkánkra a pontos, precíz, korrekt, probléma feltáró és megoldás kereső ügykezelés jellemző. A hozzánk forduló ügyfelekkel való együttműködés megkezdése előtt feltáró beszélgetés során döntjük el az együttműködésünk létjogosultságát. Ügyfeleinknek minden esetben őszinte kommunikációt folytatunk, megmondjuk, ha a problémájuk megoldásában nem tudunk részt venni. A tevékenységünk során információ átadással tanítunk, a Velünk való találkozásból mindenki profitál.

Miben vagyok más, jobb mint a többiek?

A szolgáltatásunkra a holisztikus (egészre kiterjedő) szemlélet jellemző az egyedi igényekhez, körülményekhez igazodó megoldás keresése, megoldási stratégiák kidolgozása és megvalósítása jellemző. Nincs két egyforma ügy, egyforma ember, egyforma élethelyzet, legyen szó családokról vagy cégekről. Minden ügy sikere a bizalmon, az őszinteségen, az együttműködésen, az akaraton, a hiten, a pontos információ átadáson, az ügy pontos megismerésén, a megfelelő szakember kiválasztásán, a külső érdektől nem vezérelt személyes kapcsolaton, a helyzet és a lehetőségek racionális elemzésen múlik.