Szakértőnk: Bálint József, a MR100%

2017.02.23

Mottó: aki hozzám fordul, annak biztosítani tudjam a nyugodt alvás lehetőségét

Bálint József

Bálint József, a MR100%

Szakterület:

  • adószakértó
  • adótanácsadó
  • adóellenőrzés
  • könyvelés

Miért érdemes hozzám fordulni?

Az adótanácsadó cégem 2011 tavaszán alapítottam. Ezt megelőzően csaknem húsz éven keresztül köztisztviselőként, majd 2010-től kormánytisztviselőként, adóhivatali revizorként elsősorban a nagyobb a társas vállalkozásokat ellenőriztem, jellemzően átfogó ellenőrzéssel. Ebből eredően szükségszerű elvárás volt az összes létező adótörvény mélyreható ismerete, különös tekintettel az évenkénti változásokra is.

Fő célkitűzésem, hogy a hozzám forduló ügyfelek maradéktalanul és határidőben megfizessék az adót, de egy forinttal sem többet és egy fillérrel sem kevesebbet annál, amit a törvény követelményként, vagy lehetőségként előír.

Több éve, és jelenleg is publikálok adóügyi szakmai lapokban, válaszolok adózói szakmai kérdésekre. 8-10 éve rendszeresen tartok előadásokat adószakmai témakörökben. Ügyfeleink bármilyen adószakmai kérdésekkel felkereshetnek bennünket.

A munkámat magas szintű, szigorú szakmai felelősséggel végzem, amihez az ügyfél érdekei felülírnak minden lehetséges problémát, melynek felső korlátja csak a jogszabályi tilalom.

Néhány éve tagja vagyok egy országos, jelentős (2500-3000 fős) taglétszámú cégvezetői társaságnak, akikkel, havi-kéthavi rendszerességgel találkozót rendezünk az ország különböző pontjain, eszmecsere céljából. Ezeken az EVSZ rendezvényeken folyamatosan adok adótanácsokat (Együttműködő Vállalkozók Szervezete). Évente 2-3 alkalommal önálló előadásokat is tartok részükre, ahol elsősorban az adóváltozások és azok alkalmazása, hatása a gazdálkodásra – a fő téma.

Rendszeresen publikálok a Complex Jogtár netes oldalán, mivel a jogtárat kiadó társaság külső szakértője vagyok, 2007 óta.

2014. szeptembere óta tagja, belső szakértője vagyok a Minősített Könyvelők Egyesületének, ahol az országos szintű, minősített könyvelők különleges ügyes-bajos dolgaikban nyújtok segítséget – első sorban adószakmai ügyekben.

 

Miben vagyok más, jobb mint a többiek?

Mit jelent a MR. 100 %!! ???

Társaságunk erőssége az ún. átfogó vizsgálat. Ez annyit jelent, hogy szerződés alapján elvégezzük a táraság egész évi anyagának szakmai átvizsgálását egy NAV vizsgálat analógiájára, tehát imitált adóellenőrzést végzünk, a céget érintő minden egyes adónemre vonatkozóan.

A vizsgálatunkat követően, az általunk ellenőrzött időszakra 100 %-os garanciát vállalunk, tehát amennyiben a NAV utánunk, az általunk ellenőrzött időszakra – bármire vonatkozóan – és bármilyen értékű megállapítást tesz,

azt teljes egészében a társaságunk fizeti ki az ügyfelünk helyett az adóhivatal részére!