Munkatárskereső

Home » Munkatárskereső

Kommunikációs munkatárs

Velünk a jövő biztos alapokon nyugszik! Célunk: Ügyfél céljainak megismerését követően, annak eléréséhez legalkalmasabb eszköz felkutatása, igény szerint nyugdíjbiztosítás, a lehető legmagasabb hozammal! Lehetséges ügyfeleink céljainak megismeréséhez és magas elvárásainak...
Read More

Referensi, ügyfélkapcsolati munkatárs

Pályázatot hirdetünk!   A Kisbefektetői Klub már több mint hat éve foglalkozik teljes körű pénzügyi tanácsadással mind magán, mind vállalati ügyfelek részére. Az alapítók olyan banki és értékpapír-piaci területen tapasztalatot...
Read More

Telefonos ügyintéző, ügyfélszolgálati munkatárs

A Kisbefektetői Klub már több mint hat éve foglalkozik teljes körű pénzügyi tanácsadással mind magán, mind vállalati ügyfelek részére. Az alapítók olyan banki és értékpapír-piaci területen tapasztalatot szerzett szakemberek, akik...
Read More

Partnerünk marketinges munkatársakat keres

2016.04.24
This is image placeholder, edit your page to replace it. Napjainkban a kis- és középvállalkozások számára fontosabb, mint eddig bármikor, hogy a vevők, vendégek, ügyfelek rájuk találjanak. Hogyan oldható ez...
Read More
Miért érdemes velünk dolgozni?

 

Talán azért, mert nálunk nem kell ügyfelekre vadászni, hozzánk jelentkeznek az érdeklődők!
Talán azért, mert velünk bejárhatja a világot, utazhat és megvalósíthatja álmait.
Talán azért, mert kiemelkedő tekintélye van a munkatársainknak és ennek megfelelő életet élhet.

Miért van ez?

Mert mi valóban pénzt és előnyöket viszünk az ügyfeleinknek. Nem akarjuk semmire se rábírni őket, hanem azt vizsgáljuk, honnan, milyen forrásból kaphatnak támogatást terveik megvalósításához.

Ezért a mi munkatársaink abba a kellemes helyzetbe kerülhetnek, hogy meghallgatják az igényeket, majd a pontosítás érdekében kérdeznek, és azután újra hallgatnak.

Hihetetlenül élvezetes meghallgatni a legkülönbözőbb embereket, mi az, amit ők szeretnének elérni, mik a vágyaik, céljaik, elképzeléseik. Ezek közül, mit, mikorra, kivel, mivel akarják elérni?

Amikor már munkatársunk pontosan tudja, mit akar az ügyfél, akkor azt is tudja, hogy az érdeklődőt, melyik szakértőhöz irányítsa! Ezután már csak megfigyelőként kíséri tovább az eseményeket, hidat képezve ügyfél és szakértő között.

Ha figyeli a folyamatokat, rengeteget képes tanulni a szakértőktől, különösebb energia ráfordítása nélkül.

Ennél kényelmesebb és gazdagabban jutalmazott munkát elképzelni sem lehet.

Rendkívül jó érzés, hogy tőlünk kérnek, mert így nem kell kínálnunk semmit. Nem is tudnánk, mivel a munkatárs csak egy-egy szakértő keze alá dolgozik. Azok meg olyan sok és szerteágazó területen profik, hogy nem lehet belőlük egyet kiemelni. Így kizárólag azt tudjuk adni, amit kérnek, abból viszont a legjobbat!

A háziorvos is csak felméri az igényeket, mint mi! Azután jöhet a specialista.

Mi kell a munkánkhoz?

Jó kommunikációs képesség, jó beszélgető partnerség.
Az emberek szeretete, jobb megismerése utáni vágy, segítőkészséggel párosulva a kölcsönös előnyök alapján.
Jó megjelenés, megnyerő viselkedés
Nagy bulinak tartjuk az egészet, így akik szeretik a jó hangulatot, és a kiemelkedő elismerést, köztünk a helye.
Azokat is keressük, akik szeretnek kipróbálni új, eddig nem megszokott dolgokat, más utakat járni, mint mások.
Nem könnyű bekerülni hozzánk, de akin látjuk a jó hozzáállást, a szorgalmat, a kitartást, a kreativitást, azt nagyon megbecsüljük, és kiemelkedő életszínvonalon élhet.
A mi munkatársaink szeretnek kapni, de szívesen adnak is!

Ne habozzon, jelentkezzen!
Beszélgessünk egy jót, aztán meglátjuk, ki hogyan dönt!