Kommunikációs munkatárs

2017.03.02

Velünk a jövő biztos alapokon nyugszik!

Célunk:
Ügyfél céljainak megismerését követően, annak eléréséhez legalkalmasabb eszköz felkutatása, igény szerint nyugdíjbiztosítás, a lehető legmagasabb hozammal!

Lehetséges ügyfeleink céljainak megismeréséhez és magas elvárásainak teljesítéséhez keresünk munkatársakat!

Érdekelné egy olyan vállalkozás, melynek potenciális ügyfél köre a teljes ország, korra, nemre való tekintet nélkül?

Rendelkezik Ön pénzügyi végzettséggel? Diplomával? Esetleg érettségivel és hajlandó megtanulni egy új szakmát?

Független Pénzügyi Tanácsadókat keresünk specializált területre, egy merőben újszerű XXI. századi online marketingrendszer használata mellett.

(Jelenleg, elsősorban képesítéssel rendelkező, területi vezetőket keresünk országszerte!)

 

Kommunikációs munkatárs

Legyen munkatársunk, és érezze a különbséget!

Önnek van elég ügyfele?

Jelenleg tud annyi új tárgyalást megszervezni magának naponta, hogy megfelelő mértékben legyenek kihasználva munkanapjai, és ezzel magas szintű jövedelme legyen?

Pénzügyi tanácsadóként az Ön pénzügyei rendben vannak?

Úgy gondoljuk, csak akkor tud 100%-ban az ügyfelek pénzügyi helyzetére koncentrálni majd, ha önmaga is kiszámítható jövedelemmel rendelkezik. Mivel online marketing rendszerünk folyamatosan biztosítja majd az Ön számára is a potenciális ügyfeleket, így abban kell majd eredményes legyen, amiben a legjobb! Az ügyfélbeszélgetésekben és üzletkötésben. Ez pedig természetesen anyagi elismerést is jelent.

A Mi sikerünk, az Ön sikerével kezdődik!

Kiszámíthatóságot, anyagi biztonságot és nagyfokú szabadságot biztosítunk Önnek. Továbbá folyamatos szakmai támogatást, fejlődést és előremenetelt, egy maximálisan ügyfél centrikus kiszolgáló és ügyfélápolási rendszerben.

Nézzük mi az, amit nálunk NEM KELL pénzügyi tanácsadóinknak csinálnia:

Lehetséges ügyféljelölteket felkutatni, hideg-hívásokkal dolgozni, különböző nyomtatványokat beszerezni, jelölteket vagy új munkatársakat toborozni, kiképezni…

Nálunk tanácsadóink szakmai munkát végezhetnek, van kivel tárgyalniuk, és konkrét érdeklődőket szolgálhatnak ki tanácsaikkal.

Levesszük a máshol szokásos gondokat munkatársaink válláról!

Egy speciális, központi marketing tevékenységgel, hirdetésekkel és kereső online robotok segítségével rátalálunk olyan potenciális ügyfelekre is, akikkel az egyedül “vadászó” tanácsadók soha sem találkoznának.

Kommunikációs munkatárs

Partnereink egy úgynevezett Kisbefektetői Klub-ban tevékenykednek, melynek menedzsmentje egy átlátható rendszer szerint, tudás és teljesítmény alapján, osztja majd szét a jelentkezőket munkatársai között.

Valamennyi munkatárs és a menedzsment is, tagja egy Kisbefektetői Klubnak, akik a marketingrendszer által megkeresett jelentkezők igényeit feldolgozzák, azaz tárgyalnak velük és a pénzügyi szakma szabályai szerint szerződéseket kötnek (akinek erre már jogosultsága van). Ennek ellentételezéseként természetesen, előre meghatározott mértékben és feltételekkel jutalékot kapnak. A megszerezhető jövedelem nem csak “direkt” jutalékokból áll, hanem a hierarchiában elfoglalt hely szerint is megilleti jutalékrészesedés klubtagjainkat.

Kommunikációs munkatárs

Ez a megoldás érdekeltté teszi valamennyi résztvevőt, hogy a maximális kiszolgálást nyújtsák az ügyfél részére és segítsék munkatársaikat a legeredményesebb munkavégzésben.

A vezetők közvetlenül is tárgyalnak az ügyfél jelöltekkel, de ugyanakkor irányítják és segítik is csoportjaikat, az optimális teljesítmény érdekében.

A döntés most már az Ön kezében van.


Amennyiben szívesen dolgozna velünk és érdeklik a további részletek, adja meg az adatait, vagy vegye fel a kapcsolatot vezető pénzügyi tanácsadónkkal!

Tóth György, vezető pénzügyi stratéga

Tóth György
Vezető tanácsadó
Kisbefektetői Klub, Pénzfaktor
06-30-737-36-98